Re:  Hurá na hory!!!
Autor : Ing. Daniel Malota , 29.01.11  08:29

Dopravní letadla létají ve vyšších výškách než ta "sprejovací", která sytí atmosféru toxickými chemickými látkami (chemtrails). Rozprášené toxické látky začnou srážet vodní páru a vznikají kalně šedavé až žlutavošedivé mraky, o nichž pak meteorologové v předpovědích počasí prohlašují, že je to "nízká inverzní oblačnost". Kdo má program Google Earth a blíže ho toto zajímá, nechť se mrkne na detekci mraků radarem. Uměle vyrobené kalně šedavé mraky jsou teď docela dobře vidět nad oceány. Mají mozaikovitou strukturu, do které byly uměle rozhozeny zařízením zv. HAARP, které je rovněž používáno k umělé modulaci počasí.
Cílem takovéto modulace počasí je vyrobit chladné a mrazivé počasí v horách střední Evropy, kde jsou megalomanská lyžařská střediska. Aby mohli výrobci počasí poroučet větru dešti, musí k tomu neustále uměle vytvářet značné množství mraků, takže potkat venku sluníčko se v některých týdnech už pomalu stává raritou.
Tento víkend však svoje výrobní aktivity trochu omezili a slibují slunečnější počasí, protože čím dál víc lidí dává najevo svou nespokojenost s nedostatkem slunce a začínají se ptát, proč tomu tak je.
ZpětReakce